Unieke Mozaïeke

 

Mijn passie voor mozaïeken  is uitgegroeid tot een manier om lekker af te schakelen en creatief met mijn handen bezig te zijn. Daaruit voortvloeiend kwamen bijzondere werkstukken en een heel atelier vol met curiosa en allerlei materialen om te verwerken.

Ik werd uitgenodigd op kunstmarkten waar mijn werkstukken de nodige reacties op wekten, maar ook nog goed verkocht werden. Hoe gek ze ook waren, er was altijd wel iemand die zich aangetrokken voelde tot een werkstuk.

De vraag of ik workshops gaf werd vaak gesteld.

 

Tot nu toe trok mij dit helemaal niet. Met een hele groep hetzelfde maken…  dat is niets voor mij.

Na een pauze van een jaar waarin ik de opleiding tot miMakker heb gevolgd, heb ik het mozaïeken weer opgepakt.

Ik heb ervaren dat aandacht, persoonlijk contact, samen dingen doen, ontdekken, luisteren, er gewoon zijn voor iemand  heel veel kan betekenen. Positief denken, mogelijkheden zien en humor  vind ik daarin heel belangrijk.

Zo ontstond de workshop Unieke Mozaïeke.

Een dagdeel individueel onder mijn begeleiding aan een mozaïek werkstuk werken in mijn atelier “De Wegdenkerij” of bij fijn weer lekker buiten.

Vanuit niets beginnen, gebruikmakend van mijn ruime assortiment aan materialen en samen pratend, kijkend, zoekend en ontdekkend ontstaat er uiteindelijk een werkstuk.

Op een prettige, ongedwongen manier samen ergens aan werken, toch eigen keuzes maken, gehoord worden, ontdekken, iets laten groeien en uiteraard een kop koffie of thee met wat lekkers.

De activiteit telt, samen bedenken en samen ontdekken. Het is ook mogelijk eigen materialen mee te nemen, dan onderzoeken we samen wat en hoe we dit kunnen gebruiken.

 

Na de workshop zal ik het werkstuk  als het nodig is afwerken en voegen tot je een uniek persoonlijk kunstwerk hebt waar er zeker geen twee van bestaan.

Als extra neem je mee: een herinnering aan een fijne middag  waarin je op een positieve, ontspannende en stimulerende manier bezig bent geweest.

 

Ik was uit mijn Wegdenkerij gegroeid en sinds september 2018 heb ik een prachtig nieuw Atelier. Hier kan ik al mijn creatieve fantasie kwijt. En de eerste workshops zijn alweer gegeven.

Om me hier nog meer in te verdiepen ben ik per september 2018  gestart met de opleiding "kunstzinnig dynamisch coachen" bij  "De Kleine Tiki" in Breda.

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

info@goeiedagsame.nl

Telefoon: 077 462 262806 27512951

Bezoekadres: Beeselseweg 2 • 5995 AR Kessel