Ik kan met je praten

zonder te spreken

een lichaamstaal

die 'iets' laat weten

zonder woorden

maar met een intens gevoel

laat ik je voelen

wat ik bedoel

miMakker Mief

 

Door de jarenlange ervaring  in het contact met mensen daar waar het contact niet zo gewoon en vanzelfsprekend is, werd het voor mij een drive om me hierin te verdiepen. In mijn werk ontdekte ik al dat ik door invoelen, humor, rust en er in alle aandacht zijn voor deze kwetsbare doelgroep heel veel kon bereiken. Deze momenten van contact raakten mij zo dat ik hier meer in wilde betekenen.

 

Toen ik hoorde van Stichting miMakkus© was voor mij duidelijk dat ik deze opleiding wilde gaan volgen.

 

 

Lees verder

 

 

 

In september 2013 kreeg ik van Stichting Daelzicht de kans om te starten met de opleiding tot miMakker.

Na een intensief en leerzaam jaar ontstond Mief!

Mief is mijn personage als miMakker. Mief is een dromerige clown, een beetje doelloos, melancholisch maar vooral knuffelig. Vandaar de naam, een samen voegsel van Môp en Lief.

Mief is vooral lief. Maar ze is ook onhandig en belandt dan in de meest vreemde situaties. Ze speelt soms heel klein en dan weer heel groot, aangepast aan wat de ander aangeeft.

 

Mief bezoekt op regelmatige basis mensen met dementie maar voornamelijk mensen met een ernstig verstandelijke beperking bij de volgende instellingen:

Daelzicht,VincentDepaul en Pergamijn.
Daarnaast speelt ze op aanvraag, dit is in de weekenden en avonden ook mogelijk zowel op een woongroep als op individuele basis.

 

 

Door lid te zijn van het Genootschap miMakkus zorgt Mief dat haar certificaat geldig blijft en tevens volgt ze daar workshops en supervisie.

miMakker zijn is een vak. Een miMakker moet zich blijven ontwikkelen en daarom volg ik de theater training van de SchoolvantooN bij Toon Maas.

 

 

 

 

Bekijk ook de Facebookpagina van miMakker Mief

 

 

 


 
'Voor mij betekent Mief thuiskomen!
Mief mag zijn wie ze is, en in deze staat van zijn kan ze heel veel betekenen voor de ander, een klein bijzonder moment in een GoeieDagSame'

 

 

 

 

 

Contact:

info@goeiedagsame.nl

Telefoon: 077 462 262806 27512951

Bezoekadres: Beeselseweg 2 • 5995 AR Kessel